Novice blaga-Jana

Potovalka je odlična torba za treninge

Že kar nekaj časa sem se sedaj ukvarjal z raznimi športi. Tako pa je pri vsakemu športu potrebno s seboj vzeti nekaj opreme, kjer pa za to potrebujemo kakšno torbo, v katero bomo lahko spravili vse te potrebščine. 

V času, ko pa sem treniral boks in pa se redno tudi odpravljal v fitnes, pa mi je bila potovalka najboljša torba, za to. To pa zato, ker so potovalke zelo velike, kar pa mi je omogočilo, da sem lahko vanjo spravil vso opremo, katero sem potreboval za treninge. Pri boksu pa sem moral s seboj vedno vzeti kar nekaj različnih delov opreme. To pa so bile rokavice za boks, ščitnik za zobe, bandaže, velika plastenka vode in pa čevlje. Tako pa je bilo te opreme kar nekaj, tako da mi je potovalka, ki je bila zelo velika, tukaj prišla še kako prav. 

Za treninge v fitnesu, pa sem prav tako s seboj jemal potovalko. Tukaj pa sem moral s seboj vzeti spet plastenko vode, superge, oblačila, brisačo in pa podobno, tako da sem tukaj spret potreboval kar nekaj opreme, ki sem jo moral spraviti v potovalko, kar pa zaradi velikosti te torbe, ni bil problem. 

Potovalka je odlična torba za treninge

No tako pa mi je potovalka prišla prav tudi za marsikatere druge športe, s katerimi sem se rad ukvarjal. To pa zato, ker sem lahko vanjo spravil res vse kar sem potreboval. Poleg tega pa je potovalka tudi tako velika, da je bilo vanjo možno spraviti tudi kakšno žogo, če sem se na primer odpravil na košarko ali pa na nogomet, tako da mi je bila za to potovalka res super.

Poleg športa, pa sem jo lahko koristil tudi kadar sem se odpravil na kakšno potovanje, oziroma na kakšen dopust, saj sem vanjo lahko spravil oblačila, ki sem jih potreboval za kakšen teden dni, tako da je bila potovalka res večnamenska.