Novice blaga-Jana

Poleg vsega, je še vedno dosti šal, kjer je toaletni papir glavna atrakcija

Včasih je prav smešno, ko si v trgovini in strmiš v toaletni papir, saj se kdaj zgodi, da ravno tega katerega si vajen vedno vzeti, ni na zalogi, ali pa si v drugi trgovini, ki ima čisto druge blagovne znamke. Tako se na koncu vedno odločaš katero vrsto toaletnega papirja izbrati, saj je sam toaletni papir nastal iz same znanosti.

Danes je toliko materialov, ki obljubljajo mehkobo in različno možnostjo izbire plasti. Saj se lahko odločamo med enoslojnim, dvoslojnim, tri slojnim ali pa izberemo tudi večslojni toaletni papir. Danes v toaletni papir zelo radi dodajajo tudi različna barvila, ali pa posebne vzorčke. Velikokrat se gre tudi o samem tisku logotipa blagovne znamke, ki ima ta toaletni papir. Prav tako radi dodajajo tudi razne vonjave in ostale dodatke. Za povrh vsega, nimajo vsi enakega števila rolic v pakiranju, kot pa za piko na i tudi nimajo enakega števila lističev na eni sami rolici. Seveda, ker je danes vse usmerjeno vedno bolj v ekološki vidik, je toaletni papir sestavljen in recikliranih materialov ali pa celo papirja, ki je narejen iz že obnovljivih virov. Seveda, si želiš upoštevati vse pomembne faktorje in tako med policami na koncu iščeš ceni primeren toaletni papir, ki se ti bo še vedno zdel okej. Pravzaprav toaletni papir bistveno pripomore k osebni higieni in preprečevanju prenosa bakterijskih okužb in je danes zelo dostopen in že pravzaprav nujen v sanitarijah in gospodinjstvih.

Poleg vsega, je še vedno dosti šal, kjer je toaletni papir glavna atrakcija

Hecno je ker je dosti šal, kjer je toaletni papir glavna atrakcija, saj je ta večkrat povezan z »sranjem« v dobesednem ali pa prenesem pomenu. Oboje je smešno. Veliko je izpeljank, danes pa lahko tudi dobiš toaletni papir, ki je potiskan z raznimi grafičnimi motivi, ki so primerni ravno za rojstnodnevne zabave in darila. Prav tako lahko najdemo na spletu tudi toaletni papir, ki ima potiskane bankovce.

Vendar pa mislim da še vedno najbolj zapali klasični, beli, tri slojni toaletni papir.